Rent a car Timisoara

  • Numar usi
  • 4
  • 5
  • Nr. locuri
  • 5
  • 7
Sorry, there are no cars

Inchirieri auto Timisoara

Inchirieri auto in Timisoara oferite in conditiile cele mai bune dar si la preturile cele mai avantajoase pe care le puteti gasi pe piata de profil din Timis. Compania noastra pune la dispozitia dumneavoastră masini de inchiriat intr-o gama completa de modele, si cu predarea/preluarea GRATUITĂ in aeroportul Traian Vuia.

Rent a car Timisoara

Servicii de rent a car Timisoara la pretul cel mai bun si pentru orice portofel. Astfel, alegandu-ne pe noi va puteti menaja bugetul pe care îl aveti alocat pentru vizita ori vacanta dumneavoastra in orasul de pe Bega. Ati cautat pe net inchirieri auto, inchirieri masini ori masini de inchiriat in Timisoara? Noi va oferim solutia – apelati cu incredere la Nataly Rent-a-car!

Rent a car aeroport Timisoara

Va oferim serviciile noastre de rent a car aeroport Timisoara cu primire/ predare gratuita in Aeroportul International Traian Vuia. A alege o masina din parcul nostru auto inseamna a alege un autoturism de inchiriat excelent la un pret corect. Durata minima a unei inchirieri este de 24 de ore. Dupa ce ati gasit masina care va satisface nevoile si exigentele puteti solicita o rezervare ori apela la telefonul 0751.99.70.30.

Inchirieri masini Timisoara

In cazul in care aveti nevoie de inchirieri pe perioade mai mari, de exemplu 15 sau chiar 30 de zile, preturile oferite sunt negociabile. Astfel puteti beneficia de servicii de inchirieri masini Timisoara personalizate pe bugetul si nevoile Dvs.

Copyright 2013-2016 Nataly Rent-a-car